راه اندازی کافی‌شاپ در 10 مرحله

کافی‌شاپ

اگر عاشق قهوه و مشتقات آن هستید و البته علاقه‌ای به کیک و شیرینی هم دارید، احتمالا تا به حال فکر راه‌اندازی کافی‌شاپ به ذهنتان خطور کرده و شاید حتی به‌صورت جدی هم به آن فکر کرده باشید. اول از همه باید بگوییم که نه تنها برای راه‌اندازی کافی‌شاپ بلکه برای هیچ زمینه دیگری بدون راهنمایی و مشاوره گرفتن سرمایه خود را به خطر نیندازید. در این مقاله ما سعی داریم تا بهترین و آسان‌ترین روش‌های راه‌اندازی کافی‌شاپ را مرحله‌به‌مرحله در 10 مورد توضیح دهیم و راهنمای جامعی باشیم برای شروع کار در این زمینه.

 

    1. پلن کسب و کارتان را بنویسید

اول از همه برنامه کسب کارتان را صفر تا صد بنویسید؛ چگونه کسب و کار خود را شروع می‌کنید، سود مجموعه‌تان چقدر است، رقبای شما در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کنند و خلاصه تحلیل کلی از کسب و کارتان بنویسید. نوشتن بیزینس پلن به متمرکز کردن ایده شما و چگونه متفاوت شدن از رقبا کمک می‌کند. پس اولین مرحله راه‌اندازی کسب و کارتان را فراموش نکنید، بیزینس پلن کاملی بنویسید.

 

    2.برای پیدا کردن مکان مناسب وقت بگذارید

کافی‌شاپ

یکی از رکن‌های مهم در راه‌اندازی کافی‌شاپ انتخاب مکان است. همه ما می‌خواهیم در مرکز شهر و در بهترین نقاط کافی‌شاپ خود را راه‌اندازی کنیم تا بیشتر دیده شویم و مشتری بیشتری داشته باشیم اما پیدا کردن همچین مکانی علاوه بر سخت بودن هزینه زیادی هم دارد.

پس وجب به وجب شهر را متر کنید و دنبال مکانی مناسب باشید و راجع به رفت و آمد و تراکم جمعیت آن منطقه هم تحقیق کنید. برای شروع حتی می‌توانید از مکانی که قبلا هم کافی‌شاپ بوده شروع کنید اما دقت کنید که کافی‌شاپ سابق به دلیل نداشتن ترافیک کار خود را تعطیل نکرده باشد!

 

    3.نقشه کافی‌شاپ خود را بکشید

هر کافی‌شاپی به یک سری فضا برای موارد مختلفی مثل ورودی سالن، صندوق مجموعه، فضای دسترسی سریع و آسان کارکنان به لوازم و البته نشیمنی راحت احتیاج دارد؛ برای طراحی این محیط‌ها به نحو احسنت، خودتان را جای مشتری بگذارید و مکانی که در آن احساس راحتی و آرامش دارید را ترسیم کنید.

کافی‌شاپ

 

 

    4.استخدام یک حسابدار

برای شروع کار حسابداری استخدام کنید تا از همان اول راه بهترین و ارزان‌ترین مسیرها را به شما نشان دهد؛ با این کار تمرکز خود را روی رشد کسب و کارتان بگذارید و حساب کتاب دقیق مجموعه‌تان را به دست حسابدار بسپارید و فقط نظارتی کلی داشته باشید. این امر از مهم‌ترین مسائل یک مجموعه است پس دقت کنید که این کار را به فرد یا افرادی دقیق و قابل اعتماد بسپارید.

 

    5.سرمایه جذب کنید

اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید تنهایی کافی‌شاپ را راه‌اندازی کنید، با نشان دادن بیزینس پلن خود به افراد قابل اعتمادتان، برای کار خود سرمایه جذب کنید.

 

   6.پس‌انداز کنید

با راه‌اندازی یک کسب و کار جدید به غیر از سرمایه‌تان، وقت و انرژی شما هم کاملا صرف کار جدیدتان خواهد شد، کاری که تا شش ماه حداقل به سوددهی نخواهد رسید. پس برای آینده برنامه‌ریزی کنید و مقدار کافی پول برای هزینه‌های شخصی حداقل تا شش ماه کنار بگذارید. اگر در سرمایه‌گذاری شریک دارید و می‌توانید کنار راه‌اندازی کافی‌شاپ، شغل دیگری هم انجام دهید، به فکر باشید تا منبع درآمد دیگری هم برای خود ایجاد کنید.

 

   7.برای خرید تجهیزات تحقیق کنید

برای خرید تجهیزات لازم اول موارد موردنیازتان را بر اساس اولویت یادداشت کنید سپس برای خرید به جاهای مختلف سر بزنید و قیمت‌ها را مقایسه کنید تا همان اول راه سرمایه‌تان را هدر ندهید.

 

   8.قبل از شروع بازاریابی کنید.

هنگامی که قبل از راه‌اندازی شروع به بازاریابی می‌کنید، مردم مشتاق می‌شوند تا به کافی‌شاپ شما سر بزنند مخصوصا اگر از مراحل راه‌اندازی در این راه استفاده کنید، افراد به دنبال تاریخ افتتاحیه شما می‌گردند و برای این موضوع به تب‌وتاب می‌افتند؛ البته اگر ایده‌ای نو داشته باشید!

در اینجا راه‌هایی برای بازاریابی ذکر کردیم تا به شما در این پروسه کمک کند.

  • در خصوص افتتاحیه‌تان اطلاع رسانی کنید.
  • تمرکزتان را فقط روی ظاهر درونی کافی‌شاپ نگذارید.
  • در فضای مجازی حضوری پررنگ داشته باشید.
  • در رویدادهای بزرگ برای تبلیغ کارتان از قهوه‌ها و محصولاتتان اشانتیون ارائه کنید.
  • در منطقه‌ای که قرار است کافی‌شاپتان را راه‌اندازی کنید، تعدادی قهوه با فلایر تاریخ و توضیح افتتاحیه‌تان توزیع کنید.

 

   9.مثبت رفتار کنید

در همه کسب و کارها چالش‌هایی وجود دارد اما فقط افرادی از آن‌ها سربلند بیرون می‌آیند که رفتار خوبی در مقابل این مشکلات نشان دهند و در عین خونسردی درست فکر کنند و بهترین راه‌حل‌ها را ارائه دهند.

 

   10.سریع استخدام نکنید

قطعا برای انجام کارها به نیروهای مختلف و متخصص زیادی نیاز خواهید داشت اما در امر استخدام عجله نکنید! پیدا کردن نیروی خوب و البته متعهد کار سختی است و خوب نشان دادن در مصاحبه کافی نیست، نیروی مورد نیاز شما باید در کار هم خود را خوب نشان دهد و مورد اطمینان باشد. شما باید فضای مناسب و دوستانه برای کارکنان خود ایجاد کنید پس افرادی را انتخاب کنید که از این محیط بهترین بهره را ببرند و در کنار آن بهترین کار را ارائه دهند.

 

جمع بندی

 

منبع

Total
0
Shares
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Previous Post
ساعت کاری شناور

مزایا و معایب ساعت کاری شناور ؛ چرا ساعت کاری شناور جذاب است؟

Next Post
زولبیا و بامیه

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه

Related Posts