راهنمای سرمایه‌گذاری، با ریسک کم و سود زیاد

سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری

 

در این بخش سعی میکنیم راهنمای شما در سرمایه‌گذاری، با ریسک کم و سود زیاد باشیم.

بسیاری از افراد بر این باور هستند که پس‌انداز پول به دلیل شرایط اقتصادی کشور کاردرست و عاقلانه‌ای نیست. به همین دلیل عموم این افراد همواره به دنبال راهی هستند تا سرمایه خود را افزایش دهند.

طبیعی است که یکی از راه‌های افزایش پول و دارایی، سرمایه‌گذاری است.

با این کار افراد می‌توانند با قراردادن سرمایه خود در کسب‌وکاری (مطابق با شرایط مالی و البته روحی خود) پس از مدتی سرمایه خود را چندین برابر کنند.

حال چه‌بهتر که سرمایه‌گذاری کم ریسک را برای فعالیتمان انتخاب نماییم.

البته موضوع به این آسانی‌ها که به نظر می‌رسد نیست؛ چراکه اگر شخصی بدون اطلاع پول خود را در کاری که هیچ سررشته‌ای از آن ندارد سرمایه‌گذاری کند نه‌تنها سودی نمی‌کند بلکه حتی ممکن است پول خود را از دست بدهد.

این نظر صحیح است که هراندازه سرمایه بیشتر باشد سوددهی نیز بیشتر است، اما باید به ریسک آن نیز توجه ویژه‌ای داشت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، شخص ضرر مالی زیادی متحمل نشود. به همین دلیل ممکن است برخی از افرادی که سرمایه زیادی دارند نیز ابتدای کار ترجیح دهند سمت سرمایه‌گذاری‌هایی بروند که ریسک کمتری دارند.

بسیاری افراد بر این باور هستند که با پول کم نمی‌شود به سود زیاد رسید؛ به همین دلیل اهمیت شناخت روش یا روش‌هایی که شخص بتواند با سرمایه کم، سود معقول و قابل‌توجهی کسب کند بسیار زیاد است.

سرمایه‌گذاری در بانک؟ هرگز!

 

اکثر مردم بر این باور هستند، که این روش یک سرمایه‌گذاری پرسود است.

درست است که سرمایه‌گذاری در بانک یکی از سرمایه‌گذاری‌های مطمئن است و به پول کمی نیز نیاز دارد اما به این نکته توجه داشته باشید سودی که پس از مدتی به‌حسابتان واریز می‌شود آن اندازه که فکر می‌کنید هم زیاد نیست. نکته بعدی کاهش ارزش پول طی مدت زمانی است که آن را در بانک گذاشته‌اید؛ بنابراین این روش را چندان به شما توصیه نمی‌کنیم.

سرمایه‌گذاری کم ریسک در کسب‌وکار اینترنتی

سرمایه‌گذاری

امروزه در هر کاری تکنولوژی یکی از ملزومات اصلی به‌حساب می‌آید. به همین دلیل اگر بتوانید کاری پیدا کنید که به‌نوعی مرتبط با تکنولوژی باشد می‌توانید با خیال راحت در آن سرمایه‌گذاری کنید (البته پس از تحقیقات لازم).

کسب‌وکارهای اینترنتی روزبه‌روز افزایش‌یافته و باعث می­شود افراد بیشتری بتوانند از خدمات آن‌ها استفاده نمایند. اما آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا این کسب‌وکارها تا این اندازه مورد استقبال افراد به‌خصوص کارفرماها قرار گرفته‌اند؟ پاسخ ساده است؛ به دلیل اینکه اغلب کسب‌وکارهای اینترنتی را می‌توان با سرمایه کم شروع کرد.

در حقیقت سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار اینترنتی یکی از روش‌های کم‌خطر است. حال قصد داریم چند نمونه از این کسب‌وکارها را به همراه بررسی سرمایه و ابزارهای موجود برای شروع کار بررسی کنیم.

سرمایه‌گذاری در آموزش

سرمایه‌گذاری

 

برای شروع این نوع سرمایه گذاری، بودجه ی مورد نیاز بین چهار تا ده میلیون تومان است.

 

اگر در موضوعی مهارت دارید و می‌توانید آن را به‌خوبی به دیگران انتقال دهید بهتر است به فکر کسب درآمد از طریق آموزش مهارت ذکر شده باشید. اما برای شروع این کار چه میزان سرمایه و چه امکاناتی موردنیاز است؟

ابتدا باید حوزه آموزشی خود را مشخص کنید. به‌عنوان‌مثال مشخص کنید که قصد دارید آموزش‌هایتان دررابطه ‌با چه موضوعی باشند.

سپس نوبت به نحوه آموزش می‌رسد. بسته به موضوع انتخابی، شما می‌توانید به‌صورت تصویری و یا صوتی به آموزش بپردازید.

البته امکان آموزش به‌وسیله متن و حتی اسلاید نیز وجود دارد اما اگر به دنبال سود قابل‌توجهی هستید بهتر است بدانید محتوای تصویری بیش از سایر محتواها موردتوجه قرار می‌گیرند.

در پایان نیز باید سایت و یا بستری پیدا کنید که محتوای خود را در آن برای فروش بگذارید.

البته اگر مشتریان خود را دارید و یا می‌توانید بدون دردسر و به‌سادگی مشتریان خود را جذب کنید، می‌توانید حتی در شبکه‌های اجتماعی نیز فعالیت کنید.

دررابطه‌با سرمایه نیز شما حداقل نیاز به یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ متوسط، دوربین فیلم‌برداری (جهت آموزش‌هایی که در محیط کامپیوتر امکان آن وجود ندارد، مانند آموزش گیتار) و البته اتصال مناسب اینترنت دارید.

سرمایه‌گذاری در تولید محتوا

سرمایه‌گذاری

 

برای شروع این نوع سرمایه گذاری، بودجه ی مورد نیاز بین سه تا ده میلیون تومان است.

تولید محتوا یکی دیگر از روش‌هایی است که در صورت تسلط به آن قادر خواهید بود با سرمایه های بسیار کم، سود خوبی کسب نمایید.

این روش  کمی شبیه به موضوع قبل(آموزش) نیز می‌باشد.

در این روش  نیازمند سرمایه و ریسک کم است. چراکه عموماً این افراد، فریلنسر هستند و فقط پس از توافق با کارفرما مشغول به کار می‌شوند.

اما برای شروع این کار، چه میزان سرمایه و چه امکاناتی موردنیاز است ؟

از آن جایی که بازار تولید محتوا بسیار رقابتی است پیش از هر چیز لازم است تا مهارت‌های خود را افزایش دهید. این کار را می‌توانید با خرید بسته‌های آموزشی انجام داده و یا کمی وقت گذاشته و به دنبال محتوای رایگان بگردید.

البته از آن جایی که یادگیری این مهارت کار مهم و نسبتا دشوار است، توصیه می‌کنیم از محتواهای با کیفیت جهت یادگیری و آموزش استفاده کنید.

در رابطه ‌با سرمایه موردنیاز نیز عموماً افرادی که در زمینه تولید محتوا فعالیت می‌کنند نیاز به یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ در حد متوسط، اینترنت مناسب و مهم‌تر از همه زمان دارند.

فروشگاه آنلاین

سرمایه‌گذاری

برای شروع این نوع سرمایه گذاری، بودجه ی مورد نیاز، ده میلیون تومان به بالا است.

تهیه یک فروشگاه آنلاین و سرمایه‌گذاری روی آن می‌تواند یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری با ریسک کم و البته سود زیاد باشد.

بااین‌وجود بهتر است پیش از هر اقدامی راجع به این روش سرمایه‌گذاری پرسود بیشتر بدانید.

هنگامی‌که نام فروشگاه آنلاین می‌آید ناخودآگاه ذهنمان اسم‌های معروفی را تداعی می‌کند.نام‌هایی مانند دیجی‌کالا و یا حتی فراتر از آن، آمازون.

مطمئناً فروشگاه‌هایی که نام بردیم اکنون سهام بسیار با ارزشی دارند و امکان رقابت با آن‌ها نیاز به زمان و سرمایه زیادی دارد.

اما لزومی ندارد از همان ابتدا فروشگاهی وسیع و گسترده تأسیس کنید. به‌عنوان‌مثال اگر ادوات موسیقی تولید می‌کنید اما مغازه‌ای برای فروش آن ندارید، می‌توانید با تهیه یک فروشگاه آنلاین و استخدام چند نفر جهت تولید محتوا و سئو، کار خود را با سرمایه‌ای بسیار کم‌تر آغاز کنید.

اما برای شروع این کار چه میزان سرمایه و چه امکاناتی موردنیاز می‌باشد؟

برای ساخت یک فروشگاه آنلاین شما باید با شرکت و یا افرادی برای طراحی سایت خود صحبت کنید. همچنین برای فروشگاه موردنظر باید هاست (دامنه) تهیه کنید.

افزونه‌های موردنیاز را خریداری نمایید. اقدامات مربوط به نماد اعتماد الکترونیک را انجام دهید و همچنین دررابطه‌ با نیروی کار نیز باید حداقل یک ادمین با تجربه در زمینه سئو، پشتیبانی و چند ادمین برای تولید محتوا استخدام کنید.

اکنون نوبت به یک روش سرمایه‌گذاری پرسود می‌رسد که امروزه به میزان قابل‌توجهی دررابطه ‌با آن بحث می‌شود.

 

 

چرا همه افراد بورس را پیشنهاد می‌کنند؟

سرمایه‌گذاری

باوجوداینکه امروزه کمتر کسی پیدا می‌شود که اسم بورس به گوشش نخورده باشد اما هنوز هم عده زیادی از افراد اطلاع دقیقی از روش‌های سرمایه‌گذاری در این بازار ندارند.

برای درک بهتر این موضوع و ریسک‌های آن اجازه دهید دلیل تشکیل بورس را برایتان توضیح دهیم.

درگذشته عده زیادی از بازرگانان اروپایی به دلیل اینکه در فعالیت‌های خود متحمل ضرر شدند تصمیم به اقدام جالبی گرفتند.

آن‌ها عده‌ای از افراد را در فعالیت‌های خود شریک کردند تا میزان ضرر خود را به حداقل برسانند. البته که در این روش هم‌سود و هم زیان بین افراد تقسیم می‌شد اما پس از مدتی به دلیل کارآمد بودن آن عده بیشتری به این فعالیت و سرمایه‌گذاری علاقه­ مند شدند و در نتیجه پس از گذشت مدتی به‌تدریج بورس شکل گرفت.

بازار بورس امروز نیز نمونه تکامل‌یافته روش مورداستفاده بازرگانان اروپایی است.

افراد با سرمایه­ گذاری پول خود روی سهام شرکت‌ها در سود و زیان آن‌ نیز شریک می‌شوند؛ نیازی به گفتن نیست که هراندازه سرمایه‌گذاری افراد روی سهام مختلف بیشتر باشد میزان سود و ضرر آن‌ها نیز بیشتر است.
تفاوت عمده بازار بورس با روش های گذشته در این است که امروزه شرکت‌های بیشتری نسبت به قبل در این بازار فعالیت می‌کنند و همان‌طور که احتمال سود زیاد است احتمال ضرر نیز بالا می رود.

بااین‌وجود افرادی که سرمایه کمی دارند و از دانشی در حوزه بورس برخوردار نیستند نیز می‌توانند با قرار دادن پول در صندوق‌های سرمایه‌گذاری که متشکل از افراد خبره در این زمینه است، از سود مناسبی در این بازار بهره مند گردند و پس از مدت‌ زمان تعیین شده، سرمایه خود به همراه سودش دریافت می نمایند.

علاوه بر موارد ذکر شده سرمایه‌گذاری در بازار بورس مزایای دیگری نیز دارد. که در زیر به اختصار به آنها می پردازیم.

نقدشوندگی بالا

 

از آن جایی که خریدوفروش در این بازار بسیار بالا می‌باشد، بنابراین میزان نقدشوندگی سهام نیز بالا است. به زبان ساده‌تر شما قادرید تقریباً در هر زمانی که به پول نیاز داشتید، سهام خود را به‌سادگی و بدون هیچ دردسری بفروشید.

کمک به کسب‌وکارها و در نهایت اقتصاد کشور

سرمایه‌گذاری در بازار بورس نه‌تنها به سود سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها منجر میشود، بلکه به بهبود اقتصاد کشور نیز کمک بسزایی خواهد داشت.

امکان اتصال آسان

برخلاف سایر روش‌های سرمایه‌گذاری، شما برای سرمایه‌گذاری در بازار بورس تنها نیاز به دستگاهی دارید که به‌وسیله آن به اینترنت متصل شوید و به‌سادگی به خرید و فروش سهام موردنظرتان بپردازید.

 

جمع بندی: 

درست است که هراندازه سرمایه زیاد باشد سود بیشتری نیز می‌توان کسب کرد اما همان‌طور که گفتیم شما می‌توانید با روش‌های ذکر شده حتی با سرمایه کم به سود زیاد برسید و نکته جالب این است که این راهکارها ریسک بسیار کمی دارند؛ بنابراین با خیال راحت می‌توانید در آن‌ها سرمایه‌گذاری نمایید.

لازم به ذکر است که تمامی روش‌های گفته شده در بالا مزایا و معایبی نیز دارند.

بااین‌وجود می‌توانید با روش‌هایی مانند تحقیق و یا مراجعه به مشاور از ریسک‌های آنان بکاهید. همچنین به این موضوع نیز توجه داشته باشید که هراندازه روش‌های سرمایه‌گذاری را با دقت و آگاهی بیشتری انتخاب کنید میزان ریسک آن روش کاهش‌یافته و سوددهی آن بیشتر خواهد شد؛

بنابراین از اهمیت تحقیق پیش از سرمایه‌گذاری غافل نشوید.

 

Content retrieved from: https://nikvest.com/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%DA%A9%D9%85/.

 

Total
0
Shares
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Previous Post
ماسک

چرا باید از پوست زیر ماسک در دوران کرونا مراقبت کنیم؟

Next Post
بازاریابی عملگرا

بازاریابی عملگرا و 6 نکته در مورد آن

Related Posts
فریلنسر

مهم‌ترین نکات فریلنسر شدن در دوره مقابله با ویروس کرونا

      فریلنسرینگ، دورکاری یا کار در منزل همه به معنی داشتن شغلی به‌صورت آزاد و خارج…
ادامه مطلب